Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de beurre, en morceaux
- 130 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 50 g de sucre brun foncé
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de sirop d'érable
- 70 g de bourbon (whisky)
- 2 c. à café de pâte de vanille
- 1 c. à café de sel de mer fin
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7410 kJ / 1770 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 141 g
- Tłuszcz
- 121.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 65.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2616.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon curd
20 min
Fattoush avec haloumi grillé
Brak ocen
Caramel de base
25 min
Crème anglaise
15min
Crème pâtissière
15min
Sauce béchamel
15min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel
1h 30min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3h 40min
Mayonnaise bistro
5 min
Purée de pommes de terre classique
50min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min