Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de beurre, en morceaux
- 130 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 50 g de sucre brun foncé
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de sirop d'érable
- 70 g de bourbon (whisky)
- 2 c. à café de pâte de vanille
- 1 c. à café de sel de mer fin
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7410 kJ / 1770 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 141 g
- Tłuszcz
- 121.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 65.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2616.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon, riz basmati et sauce crémeuse à l'aneth
40min
Sauce béchamel
15 Min
Lemon curd
20 Min
Sauce au caramel
1h 30min
Caramel de base
25 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4sa 30 dk
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pâte d'amande
1h 10min
Sauce caramel
1h 30min
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1h 30min
Ganache
20 Min