Sauce caramel vanille bourbon
TM6 TM5 TM31

Sauce caramel vanille bourbon

4.6 (10 ocen)

Składniki

  • 80 g de beurre, en morceaux
  • 130 g de crème double (env. 48% M.G.)
  • 50 g de sucre brun foncé
  • 50 g de sucre en poudre
  • 50 g de sirop d'érable
  • 70 g de bourbon (whisky)
  • 2 c. à café de pâte de vanille
  • 1 c. à café de sel de mer fin

Wartości odżywcze
na 1 La recette complète
Kalorie
7410 kJ / 1770 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
141 g
Tłuszcz
121.5 g
Tłuszcz nasycony
65.8 g
Błonnik
0 g
Sód
2616.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy