Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de farine fleur
- 100 g de sucre glace
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 100 g de beurre, à température ambiante
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 131 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0.47 g
- Węglowodany
- 3.54 g
- Tłuszcz
- 1.69 g
- Błonnik
- 0.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Éclairs au chocolat
1h 15 min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Forêt noire
2h 30 min
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45min
Brownies
45min
Pain ciabatta
1h 45min
Brownies
1h
Glace vanille au caramel salé
14 Std.
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Sablés viennois au chocolat
50min