Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite

Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite

4.3 181 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • 300 g d'eau et un peu pour le pain
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g de farine de seigle
  • 300 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 10 g de sel
  • 2 c. à soupe de graines de pavot
  • 2 c. à soupe de graines de tournesol
  • 2 c. à soupe de graines de sésame
  • 1 c. à café de graines de pavot pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 361 kcal / 1536 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 58.2 g
Błonnik 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...