Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de biscuits Digestive
- 80 g de beurre doux et mou, et un peu pour le moule
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de fromage frais
- 200 g de framboises fraîches
- 2 c. à soupe d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 34.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake praliné
4h
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30 min
Cheesecake framboises
5h
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Bavarois à la mangue
7h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h