Urządzenia i Akcesoria
Viande hachée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g
Składniki
-
300 g de viande, désossée et dénervée coupée en morceaux (3 cm) et légèrement congelée à plat pendant 30-60 minutes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
62 g
Kalorie
2604 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poivre grossièrement moulu
5 min
Épices moulues
5 min
Fond de viande
45 min
Farine de céréales ou de légumes secs
5 min
Chapelure
5 min
Parmesan râpé
5 min
Oignons hachés
5 min
Cuisson des œufs
20 min
Riz à la tomate
30 min
Blancs d'œufs montés en neige
5 min
Sauce tomate
40 min
Wraps de poulet sauce tomate
45 min