Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
A réaliser la veille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 266.9 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 27.8 g
- Sód
- 88.1 mg
Alternatywne przepisy
Gâteau aux amandes
1h
Génoise
1h 50 min
Gâteau tout chocolat
5h 45min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 godz. 30 min
Gâteau surprise
12h
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Roulé chocolat-noisette
1h
Roulé au chocolat
1h 30 min
Ganache au chocolat
20 min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 Min
Génoise au chocolat
45 min
Biscuit roulé
1h 50 min