Glaçage miroir au chocolat noir

Glaçage miroir au chocolat noir

4.3 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
600 g

Składniki

A réaliser la veille
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 175 g d'eau
  • 220 g de sucre en poudre
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 75 g de cacao en poudre non sucré

Wartości odżywcze na 600 g

Sód 88.1 mg
Białko 24.2 g
Kalorie 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
Tłuszcz 56.5 g
Błonnik 27.8 g
Tłuszcz nasycony 34.8 g
Węglowodany 266.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...