Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
A réaliser la veille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 266.9 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 27.8 g
- Sód
- 88.1 mg
Alternatywne przepisy
Gâteau au chocolat léger
3 Std. 15 Min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Tartelette chocolat-citron
4h 50 min
Croquant au chocolat
16h 20min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat express
20 Min
Fraisier
12h 45 min
Génoise au chocolat
45 Min