Urządzenia i Akcesoria
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
188.6 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
723.6 kJ /
172.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Pickled vegetables
745 godz.
ABC butter
30 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Tomato passata
1 godz. 40 min