Urządzenia i Akcesoria
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
188.6 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
723.6 kJ /
172.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Citrus syrup
25 min
Buttermilk bread
2 godz.
Pear Paste
10 godz.
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min