Urządzenia i Akcesoria
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Raspberry jelly
-
gelatine leaves3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
frozen raspberries200 g
-
rosé wine200 g
-
caster sugar100 g
-
fresh raspberries16
Lemon cream
-
gelatine leaves2
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
caster sugar125 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
lemons zested and juiced2
Blueberry sorbet
-
raw sugar60 g
-
frozen blueberries300 g
-
lemon juice2 tsp
-
glucose syrup20 g
Shortbread biscuits
-
unsalted butter softened, cut into pieces115 g
-
icing sugar60 g
-
plain flour155 g
-
cornflour60 g
Meringue
-
egg whites2
-
caster sugar90 g
-
cream of tartar1 pinch
-
fresh raspberries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
53.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
3511.6 kJ /
836.1 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Węglowodany
112.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut torte
3hod. 15min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Baked honey cheesecake
4hod. 20min.
Hazelnut meringue roulade
1hod. 30min.
Raspberry soufflés
1hod. 35min.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min.
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9hod. 40min.
Frangipane cake
1hod. 45min.
Pineapple passionfruit tart
4hod. 30min.
Torta caprese with raspberry jelly
2hod.
Almond shortbread biscuits
2hod. 10min.