Urządzenia i Akcesoria
Lemon curd easter biscuits
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 portions
Składniki
Biscuits
-
raw sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust370 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
sugar120 g
-
lemon juice70 g
-
unsalted butter60 g
-
eggs3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.1 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
940 kJ /
223.8 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Strawberry jam
55 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Ghost biscuits
1 godz. 15 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Blackberry meringue cake
3 godz. 55 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Black forest cake
5 godz.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Honey sesame snaps
1 godz. 50 min