Urządzenia i Akcesoria
Lemon curd easter biscuits
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 portions
Składniki
Biscuits
-
raw sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust370 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
sugar120 g
-
lemon juice70 g
-
unsalted butter60 g
-
eggs3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.1 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
940 kJ /
223.8 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas cake
196 godz. 35 min
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Ghost biscuits
1 godz. 15 min
Plum brioche buns
2 godz. 30 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Lamingtons
1 godz. 10 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Ham and cheese cruffins
3 godz.
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min