Urządzenia i Akcesoria
Vegetable trimming stock
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1400 g
Składniki
-
water1500 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces400 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
garlic cloves unpeeled, cut into halves2
-
fresh bay leaves (see Tips)2
-
allspice berries whole4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1400 g
Sód
4072.8 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1703.3 kJ /
407.1 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
80.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Energy breakfast bars
40 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Snapper with Spiced Oil
25 min
Choco tarte with curls pears
Brak ocen
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Brown rice
50 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
No fail mash potato
20 min