Urządzenia i Akcesoria
Vegetable trimming stock
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1400 g
Składniki
-
water1500 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces400 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
garlic cloves unpeeled, cut into halves2
-
fresh bay leaves (see Tips)2
-
allspice berries whole4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1400 g
Sód
4072.8 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1703.3 kJ /
407.1 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
80.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Nut butter dressing
5 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Cooking gnocchi or pasta
35 min
LSA
5 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Beauty booster smoothie
5 min
Community fave brown rice salad
55 min