Vegetable trimming stock
TM6 TM5

Vegetable trimming stock

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 1500 g water
  • 400 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
  • 1 onion, unpeeled, cut into halves
  • 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
  • 2 garlic cloves, unpeeled, cut into halves
  • 2 fresh bay leaves (see Tips)
  • 4 allspice berries, whole
  • 10 black peppercorns
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
  • 2 tsp sea salt, plus extra to taste

Wartości odżywcze
na 1400 g
Kalorie
1703.3 kJ / 407.1 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
80.6 g
Tłuszcz
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
22.6 g
Sód
4072.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy