![Leczo (smoked sausage ratatouille) Leczo (smoked sausage ratatouille)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c475effc-842a-436d-a4b9-400f8f1860e6/Derivates/fd6826f7-c29d-4312-8e70-9deb908a5ae9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1066.2 mg
Alternatywne przepisy
Green egg whites and ham omelette
35min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Chicken in chipotle sauce
40 dk
Leek, chilli and chorizo sauce
40 dk
Sweet potato quiche with prosciutto
1sa 15 dk
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 menit
Baked Chicken Pizzaiola
55 menit
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 dk
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken and spinach enchiladas
40 dk
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min