Urządzenia i Akcesoria
Pea and mint soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai red chicken curry and rice
40 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Basic Soup Purée
Brak ocen
Leek and Potato Soup
40 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Vegan burgers
45 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min