Urządzenia i Akcesoria
Pea and mint soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Power green smoothie
5 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min