Urządzenia i Akcesoria
Pea and mint soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Mango Sorbet
5 min
Kale mash
30 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Community fave brown rice salad
55 min