Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)

Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)

4.8 10 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

Tagliatelle
  • di farina di kamut + q.b.
    200 g
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    100 g
  • di acqua
    150 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Sugo di funghi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di funghi freschi misti, puliti e a pezzi
    300 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 377 kcal / 1577 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...