Wersje kompatybilne
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
lub 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
lub 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Cardo con almendras
20 Min
Puerros en vinagreta
30 Min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Txangurro
1u. 10min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18hod. 30min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 Min
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1h
Solomillo de cerdo al estilo coreano (Al vacío)
4h 50min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 min