Wersje kompatybilne
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
lub 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
lub 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Ensalada con pollo dorado, uvas y pasas
25 Min
Tabla de marisco y pescado a la parrilla
1 Std. 20 Min
Espiral de lombarda y manzana
40min
Pepinos encurtidos
48 Std. 20 Min
Pudin de trucha
2h 40min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 Std.
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Puerros en vinagreta
30min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Cardo con almendras
20 Min
Ajos confitados a las hierbas
45min