培根金针菇卷

培根金针菇卷

4.4 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 培根片
    300 克
  • 金针菇 切去根部,洗净
    150 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 烧肉汁
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18 g
Kalorie 667 kJ / 159 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...