Urządzenia i Akcesoria
肉炒黑木耳白菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉1 茶匙
-
五花肉 切片,0.5厘米100 克
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
料酒10 克
-
新鲜黑木耳150 克
-
大白菜 切段250 克
-
盐½ 茶匙
-
葱 切末2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.4 g
Kalorie
1118 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
13.1 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny