Urządzenia i Akcesoria
拔丝香蕉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
香蕉 取皮切3-4厘米段,约300克2 - 3 根
-
糖250 克
-
水70 克
-
水 蘸食用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
0.9 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1336.5 kJ /
319.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋家常料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny