酸菜鱼

酸菜鱼

3.3 29 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 人份

Składniki

  • 鱼排 切片,厚5毫米
    500 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 30 克
  • 花椒油
    1 茶匙
  • 麻椒
    10 颗
  • 切片
    10 克
  • 蒜头 切片
    3 个
  • 泡椒 切碎
    15 克
  • 酸菜 (泡青菜),攥干水分,切片
    200 克
  • 1300 克
  • 绿豆芽
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11 g
Kalorie 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...