Urządzenia i Akcesoria
酸菜鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 人份
Składniki
-
鱼排 切片,厚5毫米500 克
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
油30 克
-
花椒油1 茶匙
-
麻椒10 颗
-
姜 切片10 克
-
蒜头 切片3 个
-
泡椒 切碎15 克
-
酸菜 (泡青菜),攥干水分,切片200 克
-
水1300 克
-
绿豆芽150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny