Pâte à tartiner au cacao végane

Pâte à tartiner au cacao végane

4.0 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
520 g

Składniki

  • de haricots rouges en conserve cuits, rincés et égouttés
    240 g
  • de purée de noisette
    90 g
  • de sucre de fleur de coco
    80 g
  • d'eau
    70 g
  • de cacao en poudre non sucré
    35 g

Wartości odżywcze na 130 g

Kalorie 629 kcal / 2628 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...