Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de haricots rouges en conserve, cuits, rincés et égouttés
- 90 g de purée de noisette
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 70 g d'eau
- 35 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 130 g
- Kalorie
- 2628 kJ / 629 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème au chocolat sans lactose
12hod.
Barres chocolatées
1h 10min
Granola aux céréales complètes et aux noix
1h 10min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Lait de noisette
45min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3hod. 15min
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
50min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50min
Biscuits au sucre de coco
55min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10 min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10hod. 15min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1h