
Urządzenia i Akcesoria
Barres aux céréales et canneberges
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 pièces
Składniki
-
80 g d'amandes décortiquées grillées et non salées
-
30 g de graines de sésame noir
-
50 g de canneberges déshydratées
-
50 g de baies de goji
-
100 g de miel
-
100 g de beurre coupé en morceaux
-
200 g de flocons d'avoine
-
1 - 2 pincées de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
230 kcal /
963 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
36 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja