Urządzenia i Akcesoria
低脂胡辣汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
黑木耳,干的10 克
-
干黄花菜10 克
-
水 淹没食材即可,泡发用
-
鸡蛋(约53-63克)2 个
-
豆腐干 切丝30 克
-
水500 克
-
盐5 克
-
黑胡椒粉 (约¼茶匙)2 克
-
白胡椒粉 (约¼茶匙)2 克
-
十三香粉 (约2小撮)1 克
-
淀粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
490 mg
Białko
12 g
Kalorie
644.4 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny