低脂胡辣汤

低脂胡辣汤

3.3 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 黑木耳,干的
    10 克
  • 干黄花菜
    10 克
  • 淹没食材即可,泡发用
  • 鸡蛋(约53-63克)
    2 个
  • 豆腐干 切丝
    30 克
  • 500 克
  • 5 克
  • 黑胡椒粉 (约¼茶匙)
    2 克
  • 白胡椒粉 (约¼茶匙)
    2 克
  • 十三香粉 (约2小撮)
    1 克
  • 淀粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 490 mg
Białko 12 g
Kalorie 644.4 kJ / 154 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...