韭黄炒牛肉丝

韭黄炒牛肉丝

4.2 15 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 牛里脊 切丝
    200 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 淀粉
    1 满茶匙
  • 20 克
  • 蒜头
    10 克
  • 新鲜红辣椒
    2 支
  • 韭黄 切段
    250 克
  • 1 小撮
  • 生抽
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.2 g
Kalorie 665.3 kJ / 159 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...