Urządzenia i Akcesoria
韭黄炒牛肉丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
牛里脊 切丝200 克
-
料酒1 茶匙
-
淀粉1 满茶匙
-
油20 克
-
蒜头10 克
-
新鲜红辣椒2 支
-
韭黄 切段250 克
-
盐1 小撮
-
生抽2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.2 g
Kalorie
665.3 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny