腊肉炒莴笋片

腊肉炒莴笋片

4.0 14 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 腊肉 切0.3厘米左右薄片
    150 克
  • 切片
    10 克
  • 干辣椒 切段
    3 支
  • 莴笋 去皮,切0.5厘米厚片
    300 克
  • 红甜椒 去蒂去芯,切小块
    100 克
  • 盐 (opcjonalnie) 依腊肉的咸度调整
    ¼ 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 126.3 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1251 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 26.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...