Urządzenia i Akcesoria
腊肉炒莴笋片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
腊肉 切0.3厘米左右薄片150 克
-
姜 切片10 克
-
干辣椒 切段3 支
-
莴笋 去皮,切0.5厘米厚片300 克
-
红甜椒 去蒂去芯,切小块100 克
-
盐 (opcjonalnie) 依腊肉的咸度调整¼ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
126.3 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1251 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6专属体验
12 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny