Urządzenia i Akcesoria
川味魔芋烧鸭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
鸭 (约1只)900 克
-
油50 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱50 克
-
干辣椒 切段10 克
-
花椒5 克
-
泡姜 切片50 克
-
泡椒 切段30 克
-
蒜头 拍扁50 克
-
新鲜小米椒 切段,依个人口味调整10 克
-
糖10 克
-
老抽5 克
-
生抽10 克
-
啤酒900 克
-
魔芋块 切块,2×2×3厘米400 克
-
新鲜二荆条 切段50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
506.7 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1865.7 kJ /
446.3 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny