川味魔芋烧鸭

川味魔芋烧鸭

4.6 12 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • (约1只)
    900 克
  • 50 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    50 克
  • 干辣椒 切段
    10 克
  • 花椒
    5 克
  • 泡姜 切片
    50 克
  • 泡椒 切段
    30 克
  • 蒜头 拍扁
    50 克
  • 新鲜小米椒 切段,依个人口味调整
    10 克
  • 10 克
  • 老抽
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 啤酒
    900 克
  • 魔芋块 切块,2×2×3厘米
    400 克
  • 新鲜二荆条 切段
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 506.7 mg
Białko 18.3 g
Kalorie 1865.7 kJ / 446.3 kcal
Tłuszcz 29.3 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...