黄山炖鸽

黄山炖鸽

4.9 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 鸽子 约500克,去除内脏、头和脚,一切四,汆水洗净沥干
    2 只
  • 根据个人口味调节
    1 ½ 茶匙
  • 2 片
  • 打结
    1 根
  • 料酒
    10 克
  • 鸡高汤
    1100 克
  • 山药 去皮切滚刀块
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26.4 g
Kalorie 1282.3 kJ / 306.5 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...