Urządzenia i Akcesoria
黄山炖鸽
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
鸽子 约500克,去除内脏、头和脚,一切四,汆水洗净沥干2 只
-
盐 根据个人口味调节1 ½ 茶匙
-
姜2 片
-
葱 打结1 根
-
料酒10 克
-
鸡高汤1100 克
-
山药 去皮切滚刀块120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
26.4 g
Kalorie
1282.3 kJ /
306.5 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny