Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 鸭舌 ,提前汆烫沥干
- 800 克 水
- 2 茶匙 生抽
- 1 茶匙 老抽
- 1 包 十三香炖肉料包
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 糖
- 2 茶匙 花椒粉
- 4 茶匙 辣椒油 ,美善品自制
- 2 茶匙 麻油
- 2 汤匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1909.3 kJ / 456.3 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 39.5 g
- Błonnik
- 0.7 g