酸汤肥牛

酸汤肥牛

3.8 30 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • 切段
    2 支
  • 切片
    5 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 泡椒
    20 克
  • 黄灯笼辣椒酱
    20 克
  • 新鲜红辣椒
    1 支
  • 四川酸菜
    50 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 鸡高汤
    960 克
  • 老抽
    ¼ 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 泡椒 只取泡椒水
    40 克
  • 1 茶匙
  • 白醋
    120 克
  • 金针菇 切去根部
    120 克
  • 牛肉 切薄片
    350 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31.9 g
Kalorie 1160 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...