Urządzenia i Akcesoria
冷吃鸭舌
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
菜籽油100 克
-
蒜头6 瓣
-
姜10 克
-
京葱 切段50 克
-
花椒 青花椒10 克
-
辣椒粉 选辣椒面(约2茶匙)8 克
-
老抽20 克
-
生抽30 克
-
糖10 克
-
五香粉 (约½茶匙)3 克
-
鸭舌450 克
-
干辣椒 切丝15 克
-
白芝麻 熟的(约1茶匙)3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
786.1 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
1910.3 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日凉拌菜
10 Przepisów
Chiny
Chiny