咸肉青菜烩饭

咸肉青菜烩饭

2.8 40 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 猪油
    20 克
  • 咸肉 切0.5厘米的小丁
    80 克
  • 料酒
    5 克
  • 短粳米 冲洗沥干后约重350克
    300 克
  • 青菜 切1厘米大小的碎
    200 克
  • 320 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 110.4 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 718.3 kJ / 171.7 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...