Urządzenia i Akcesoria
蟹味菇芦笋虾仁浇头
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜头 切片1 瓣
-
油25 克
-
虾仁 开背去除虾线140 克
-
蟹味菇 去除大块根部85 克
-
糖1 小撮
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
芦笋 去皮切段60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1438.3 mg
Białko
13 g
Kalorie
937 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny