蟹味菇芦笋虾仁浇头

蟹味菇芦笋虾仁浇头

5.0 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 25 克
  • 虾仁 开背去除虾线
    140 克
  • 蟹味菇 去除大块根部
    85 克
  • 1 小撮
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 芦笋 去皮切段
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1438.3 mg
Białko 13 g
Kalorie 937 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...