Urządzenia i Akcesoria
豆豉蒸凤爪
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
米饼 如:旺旺仙贝50 克
-
鸡爪 剪去脚趾甲300 克
-
花生仁 提前浸泡4小时35 克
-
老干妈风味豆豉1 汤匙
-
糖1 茶匙
-
姜10 克
-
葱 切段2 支
-
辣椒粉1 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.9 g
Kalorie
1378 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny