豆豉蒸凤爪

豆豉蒸凤爪

2.2 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 米饼 如:旺旺仙贝
    50 克
  • 鸡爪 剪去脚趾甲
    300 克
  • 花生仁 提前浸泡4小时
    35 克
  • 老干妈风味豆豉
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 10 克
  • 切段
    2 支
  • 辣椒粉
    1 茶匙
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.9 g
Kalorie 1378 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...