上汤西兰花

上汤西兰花

3.0 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 咸鸭蛋 去壳
    1 颗
  • 10 克
  • 干的虾米 选择大虾米
    10 克
  • 400 克
  • 皮蛋 切小块
    1 颗
  • 西兰花 切小朵,洗净沥干
    300 克
  • 火腿 切丝
    5 克
  • 料酒
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 671.1 mg
Białko 15.3 g
Kalorie 934 kJ / 223.5 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...