Urządzenia i Akcesoria
上汤西兰花
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
咸鸭蛋 去壳1 颗
-
油10 克
-
干的虾米 选择大虾米10 克
-
水400 克
-
皮蛋 切小块1 颗
-
西兰花 切小朵,洗净沥干300 克
-
火腿 切丝5 克
-
料酒10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
671.1 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
934 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny