Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
day old bread cut into pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil to grease
-
onion cut into halves80 g
-
mince mixed, broken into pieces mixed (e.g. pork and beef)800 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
192.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
735 kJ /
175.7 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Lamb sausage ragu
30 min
Shepherd's pie
55 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Macaroni carbonara
30 min