Urządzenia i Akcesoria
Salami, pea and corn fritters
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
24 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
237 kJ /
56.4 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Tuna mornay
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min