Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
TM6 TM5 TM31

Chilorio shredded pork with lime-pickled onions

3.7 (20 ocen)

Składniki

Lime-pickled onions

  • 2 red onions, cut into thin rings
  • 1 tbsp sea salt flakes
  • 2 limes, juice only
  • 1 fresh green chilli, deseeded and cut into thin slices

Chilorio

  • 1000 g pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)
  • 1300 g water
  • 40 g ancho chillies, stems removed
  • 2 tsp fine salt
  • 60 g apple cider vinegar
  • 6 garlic cloves
  • 1 tsp cumin seeds
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 piece orange, zest (1 x 2 cm), no white pith
  • 1 orange, juiced
  • 1 lime, cut into wedges, to serve
  • tortillas, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1681.3 kJ / 400.3 kcal
Białko
25.8 g
Węglowodany
27.4 g
Tłuszcz
19.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
5.1 g
Sód
2086.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy