Urządzenia i Akcesoria
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Lime-pickled onions
-
red onions cut into thin rings2
-
sea salt flakes1 tbsp
-
limes juice only2
-
fresh green chilli deseeded and cut into thin slices1
Chilorio
-
pork shoulder (fatty), cut into pieces (3 cm)1000 g
-
water1300 g
-
ancho chillies stems removed40 g
-
fine salt2 tsp
-
apple cider vinegar60 g
-
garlic cloves6
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
dried oregano1 tbsp
-
orange zest (1 x 2 cm), no white pith1 piece
-
orange juiced1
-
lime cut into wedges, to serve1
-
tortillas to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
2086.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1681.3 kJ /
400.3 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and feta meatballs
30 min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Pork san choy bau
25 min
Caesar salad dressing
10 min
Samke harra
35 min
Chicken picadillo cups
40 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min