Urządzenia i Akcesoria
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
chicken thigh fillet500 g
-
light soy sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs3
-
water1560 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh ginger50 g
-
garlic cloves10 g
-
vegetable oil30 g
-
long grain white rice300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2
-
onion50 g
-
potato cut into cubes (1 cm)70 g
-
tomato cut into wedges70 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1008.2 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
2444.4 kJ /
584.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Lemak
45 min
Pad kra pow
45 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Chicken Porridge
35 min