Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove or 20 g brown onion
- 250 g sirloin steak or stir-fry beef, cut into strips (1 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2999.1 kJ / 716.8 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 55.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 349.4 mg
Alternatywne przepisy
Browning Beef Strips
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Browned Beef Strips
15min
Browned Chicken Strips
15min
Bacon with chicken strips
15min
Browned beef cubes (well done)
15min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Mirepoix
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Browned Chicken Cubes
15min
Sautéed chicken strips
15min