Urządzenia i Akcesoria
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 Total recipe
Składniki
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
3376.2 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Lemak
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Chicken Porridge
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min