Gratin di gnocchi al porro

Gratin di gnocchi al porro

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di origano fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
    ½ mazzetto
  • di porro a pezzi (3 cm)
    500 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 cucchiaio
  • di acqua
    200 g
  • di panna intera
    150 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cubetti
  • di gnocchi freschi
    600 g
  • limone biologico, la scorza grattugiata di ½ limone
    1
  • di origano fresco le foglioline lavate e asciugate
    2 rametti
  • di succo di limone
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 598 kcal / 2497 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...