Gratin di broccoli e quinoa

Gratin di broccoli e quinoa

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
    150 g
  • di pomodori secchi, sott'olio sgocciolati
    50 g
  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pepe nero macinato
    4 pizzichi
  • di acqua
    650 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    2
  • di chicchi di quinoa (cottura: 20 minuti)
    200 g
  • di broccoli il gambo generosamente pelato, tagliate a metà per la lunghezza, a fette (1 cm)
    500 g
  • di funghi champignon freschi, bianchi o marroni, tagliati in quattro o in sei a seconda della dimensione
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 418 kcal / 1752 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...