Pollo con asparagi e riso

Pollo con asparagi e riso

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1100 g
  • di sale
    3 cucchiaini
  • di riso Parboiled
    250 g
  • di asparagi verdi il terzo inferiore pelato
    700 g
  • di olio di oliva
    2 cucchiai
  • petti di pollo (circa 130 g ciascuno)
    4
  • di pepe macinato
    4 pizzichi
  • di burro
    1 cucchiaio
Salsa
  • di mezza panna per salse, con 25% di grassi
    200 g
  • di vino bianco
    80 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 cucchiaino
  • di bacon affumicato a fette a listarelle (1 cm)
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 685 kcal / 2879 kJ
Białko 42.5 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...