Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Verdure
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a fette (5 mm)
- 300 g di melanzane, a fette (5 mm)
- 300 g di zucchine, a fette (5 mm)
- 80 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Salsa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di peperoni rossi, a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 500 g di pomodori, tagliati in quattro
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1516 kJ / 365 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Ninguna valoración
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Insalata di patate
8h 45min
Lasagne
2h
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min
Salsa al pomodoro
40 min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min