Zuppa di rape

Zuppa di rape

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle halbiert
    80 g
  • di sedano rapa geschält, in Stücken (3 cm)
    70 g
  • di porri in Stücken (3 cm)
    50 g
  • di rapa bianca geschält, in Stücken (3 cm)
    400 g
  • di burro
    20 g
  • di acqua
    700 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
    2
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di zenzero, secco, macinato
    1 cucchiaino
  • di erba cipollina fresca in feinen Ringen
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 275 kcal / 1139 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...