
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons jaunes coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais pour le service
- tranches de pain complet pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 271 kcal / 1130 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Węglowodany
- 19 g