Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
TM6 TM5 TM31

Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)

4.7 (347 ocen)

Składniki

  • 2 poivrons rouges, coupés en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de feta, coupée en morceaux
  • 2 c. à café d'origan déshydraté
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
154.9 kJ / 37 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy