Pierogi au bœuf

Pierogi au bœuf

5.0 9 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

La garniture
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile de colza
    20 g
  • de viande de bœuf cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
    320 - 350 g
  • de carotte cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
    40 - 50 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de marjolaine déshydratée
    ¼ - ½ c. à café
Les pierogi
  • d'eau et un peu pour la cuisson des pierogi
    250 g
  • œuf
    1
  • d'huile de colza
    20 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    560 g
  • de sel et un peu pour la cuisson des pierogi
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 479 kcal / 2006 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 12.1 g
Węglowodany 74.3 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...