Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 600 g de courgettes
- 60 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 1871.4 kJ / 447.3 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 2659.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de potimarron
35 dk
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 dk
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 Std. 5 Min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30 Min
Velouté de carottes au cheddar
50 dk
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 dk
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1sa
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1 Std. 5 Min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 dk
Velouté de carottes
30 Min