Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noisettes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 600 g de courgettes
- 60 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 1871.4 kJ / 447.3 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 2659.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté de carottes
30min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Vichyssoise avec des pâtes
35 Min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 godz. 5 min
Soupe vichyssoise
40min
Risotto aux champignons
30min
Soupe de panais au pain d'épices
35 Min