![Spam Spam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ffb813ef-b698-4270-8cb0-dba9d0b300c9/Derivates/3937d611-bc67-4da9-be53-35d43780627a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz ham, cut into pieces (2 in.), divided
- 16 oz ground pork, broken into pieces
- 2 tsp salt (opcjonalnie)
- 1 tsp white pepper
- 35 oz water
- sandwich bread, to serve (opcjonalnie)
- eggs cooked sunny side up, to serve (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 911 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1ч. 45 мин.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sweet and sour pork ribs
40 мин.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min