Urządzenia i Akcesoria
Mont-Blanc glacé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
100 g de lait concentré sucré
-
150 g de lait entier
-
1 c. à café d'extrait naturel de vanille
-
1 c. à soupe de cognac
-
4 meringues
-
120 g de crème de marrons
-
2 - 3 marrons glacés en brisures
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1194 kJ /
282.8 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange givrée
12 godz.
Opéra
24 godz.
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Bavarois litchis-framboises
4 godz.
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 godz.
Reine-de-Saba aux noisettes grillées
1 godz. 20 min
Glace rhum raisins
12 godz.
Glace au café
12 godz.
Succès praliné
1 godz. 40 min
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min