Mousse de yaourt à l’abricot
TM6 TM5 TM31

Mousse de yaourt à l’abricot

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 100 g de mascarpone
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
  • 250 g de yaourt à la grecque
  • 250 g d'abricots frais, coupés en quatre
  • 1 gousse de vanille, fendue et grattée
  • 80 g de sucre blond

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1893 kJ / 431 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
32 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy