Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 250 g de yaourt à la grecque
- 250 g d'abricots frais, coupés en quatre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 80 g de sucre blond
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1893 kJ / 431 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 32 g
Alternatywne przepisy
Semoule au coulis de mangue
1h 50min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35min
Avocat créole
25min
Salade poire-bacon, sauce à la moutarde
20min
Tiramisu aux abricots et au miel
4sa 40 dk
Gâteau Dudule
1 godz.
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1h 25min
Salade rhubarbe-fraise et fromage blanc
50min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Yaourt à la compotée de fraises
12 Std.
Tarte fine aux pommes
2h 25 min